Kittens Jorcas (2201896) (16662)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met veel wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Jorcas is ongeveer 15 juni geboren.

Dit katertje met wat zwarte sproetjes op zijn neus en een vachtje zo zacht dat het lijkt alsof hij door de wasverzachter is gehaald, heeft een bijpassend karaktertje. Jorcas is lief. Verlegen. Bescheiden. Het is een kitten dat je snel over het hoofd ziet omdat hij altijd wat op de achtergrond is. Tijd om hem eens in de spotlights te zetten.

Jorcas is ontwapenend zachtaardig. Er zit geen greintje kwaad in. Hij is gewoon wat onzeker. Als je hem heel rustig benadert, zachtjes tegen hem praat en hem de tijd geeft, komt er een kereltje naar boven dat het heerlijk vindt om gekroeld te worden. Hij legt zijn hoofdje in je hand en draait in bochtjes om je te verleiden vooral niet op te houden.

Hij wil graag een rustig spelletje met je spelen. Speelt hij alleen, dan wordt hij wat fanatieker en vliegt het speeltje door de lucht.

Jorcas heeft iemand nodig die begrijpt dat hij wat langer nodig heeft om te wennen. En het niet erg vindt als hij wegkruipt bij wat onrust in huis. Samen spelen helpt hem te ontspannen en is goed om een band op te bouwen en zijn vertrouwen te winnen. Lekkernijtjes zal hij zeker niet afslaan.

Jorcas is prima geschikt voor een 1 of 2-persoons huishouden waarbij er regelmatig iemand thuis is. Een andere sociale jonge kat erbij zou kunnen helpen om hem eerder over de streep te halen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.