Kittens Jujubee (2300414) (20789)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit, beetje zwart op koppie

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Jujubee heeft een belangrijke taak in het gastgezin: hij helpt met de kattenbakken schoonmaken. Hij zit erbij, en gaat in de bak zitten om te kijken of het werkje wel goed gedaan wordt. Hij is net als zijn broertje Sasha wit met een paar zwarte (en als je heel goed kijkt op zijn koppie een beetje cypers) strepen. Verder lijken de twee witjes veel op elkaar. Jujubee speelt heel graag en is net als de rest van de kittens helemaal gek op een van de volwassen poezen van het gastgezin. Hij misschien wel het meeste. Ze rollebollen samen en dan knort hij heel hard. Spelen is wel héél leuk en hij maakt grote sprongen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.