Kittens Junior (2300701) (21143)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Junior is 27 mei geboren. Het is een broertje van Lapje.

Junior heeft een speels karakter, en op z’n tijd komt hij lekker bij je knuffelen. Zijn start in dit leven was niet makkelijk maar dit sterke mannetje heeft zich samen met zijn zusje erdoorheen getrokken en het zijn nu twee gezonde kittens. Ze spelen vrolijk samen en slapen ook samen als yin en yang. Junior is echt een mannetje; met zijn aparte bouw, grote oren en hoge pootjes heeft hij een apart loopje. Hij springt van de grond omhoog en gaat weer verder met spelen, hij heeft genoeg energie. Als hij dan moe is, kruipt hij heerlijk ergens tegenaan om te slapen. Als hij gewend is zal hij zelfs soms op schoot of tegen je aan willen slapen; echt een knuffel.

In het gastgezin zijn verder een grote hond en twee volwassen katten. Ze komen er niet in buurt maar zijn er niet bang voor.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.