Kittens Ka (2301366) (21977)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met beetje rood en wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ka is 19 juli geboren.

Ka is één van de twee poesjes van dit nestje. Sierra is al gereserveerd. Ze heeft verder nog vier broertjes.

Ze wil alles onderzoeken en ze vindt het heel leuk om in smalle spleetjes en ruimtes te kruipen. Leuk poesje. Ze kan het goed vinden met haar broertjes.

21 september krijgt ze haar eerste enting en vanaf 24 september mag ze weg. Kom gerust eerder kennis met haar maken.

De dierenarts heeft een licht hartruisje bij haar geconstateerd. Daar hoeven we ons nog geen zorgen over te maken; meestal groeien kittens er nog overheen.

Moederpoes Ford heeft zes prachtige kittens op de wereld gezet. Een flink gezinnetje! Op de groepsfoto, met de klok mee, onderaan beginnend:
Ka: cypers grijs met rood en wit
Sierra: driekleurtje, al gereserveerd
Zodiac: lichtrood/wit
Maverick: rood/wit, witte staartpunt
Capri: rood/wit, witte achter-onderbenen
Flex: rood met veel wit (aan de onderkant…)

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.