Kittens Kallo (2001958) (03933)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kallo is 1 juni geboren.

“Reach out and touch somebody’s hand”. Kent u deze gouwe ouwe nog? Kallo neemt het nogal letterlijk en steekt zijn voorpootjes uit om mensenhanden aan te raken, zonder dat er ook maar een nageltje aan te pas komt. Hij is dol op aandacht. Hij heeft een schalkse oogopslag maar is dan ook een klein boefje. Regelmatig worden waterbakje, voerbakje en helaas ook de kattenbak omver gerend als hij een spelletje pingpongvoetbal speelt. Maar echt boos kun je niet op Kallo worden, want hij rolt dan over de vloer alsof hij het liefste katje van de wereld is en laat zijn donzige buikje zien, een grote liefdesverklaring in kattentaal. Een leuk, rond, fluffy kereltje voor mensen die wel van wat leven in de brouwerij houden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.