Kittens Kangoo (2400371) (26398)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kangoo is 17 april geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Kadjar, Kangoo, Kerax – zonen van moeder Renault.

Kangoo is een vrolijk, olijk katertje. Je kunt dat zien als je in zijn ogen kijkt! Altijd in voor een partijtje stoeien, verstoppertje spelen, rennen, klimmen, samen met zijn broertjes. Feest!

Hij lijkt qua uiterlijk het meest op zijn moeder. Hij heeft het nog een beetje moeilijk met brokjes eten, maar we verstoppen de brokjes in een beetje natvoer en dan móet hij wel.

Wij zouden hem graag willen plaatsen bij een leeftijdgenootje of bij een andere jonge kat. Hij kan overweg met grotere, rustige kinderen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.