Kittens Karit (2301685) (24222)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Karit is ongeveer 18 juli geboren.

Dit meisje is een echte verzamelaar van aandacht, knuffels en aaitjes, maar vooral van haar favoriete speelgoed. Ze sleept met kleine kussentjes en legt ze samen met ander speelgoed of gevonden voorwerpen in haar favoriete tunnel.
Ze is vrolijk, energiek, houdt van hengeltjes met veren, balletjes en alles wat beweegt. Ze kruipt op schoot of in mijn knieholte als we samen tv kijken onder een fleecedeken. Waar wij zijn is Karit. Ze is sociaal naar mensen, ondernemend en gezond nieuwsgierig. Wil bij alles betrokken worden. Wil overal bij zijn. Ze kletst, rent en nodigt uit tot spelen. Ze is dol op vogeltjes kijken en mensen bespieden die voorbijlopen. Karit kent ons ritme, past zich makkelijk aan en meldt zich als het bedtijd is, want dan krijgt ze natvoer. Ze is puur kitten. En ze is een genot om in huis te hebben. Een vrolijke noot. Een glimlach op je gezicht. Er zit geen vezeltje kwaad in.
Karit leeft helemaal op van onze jongste super kat-sociale kat. Samen rennen ze door het huis. Tikkertje of verstoppertje. We zien haar dan ook graag geplaatst bij een andere jonge, kat-sociale kat.
Een tuin staat absoluut ook op haar wensenlijstje.
Karit vraagt veel aandacht. Het is dan ook fijn als er regelmatig iemand thuis is.
Ze is bij ons omdat ze het in de kittenkamer niet goed deed. Ze was zo overweldigd van ineens zoveel kittens en bezoekers, dat ze er blaasontsteking van kreeg.
Bij ons is ze op een kamer apart begonnen en ze kwam meteen naar ons toe voor aandacht, knuffels en speelde erop los. Na een aantal dagen hebben we haar kamerdeur opengezet zodat ze over de gehele bovenverdieping kon. En weer was ze even overweldigd. Ook nu: bloed in de urine, maar zeker niet bij ieder plasje. Wat best raar is. De dierenarts heeft haar grondig onderzocht. Urine check, blaasecho, bacteriekweek. Alles is prima in orde. Binnen 2 dagen was het ook weer helemaal weg. Onzekerheid slaat bij sommigen op de ingewanden, bij Karit op de blaas. Er is geen medicatie of speciale voeding voor nodig omdat het maar heel eventjes is. Het is wel iets om even rekening mee te houden. Inmiddels heeft ze het hele huis zonder enige problemen. Ze moet gewoon even wennen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.