Kittens Kashmir (2102339) (10012)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kashmir is ongeveer 1 juni geboren. Ze is waarschijnlijk een zusje van India.

Ze is banger dan India, ze kon in het begin een beetje blazen of zelfs brommetjes produceren van angst, maar daar bleef het bij. Zelfs toen we een ontstoken oogje regelmatig zalfden heeft ze nooit een pets uitgedeeld o.i.d. Ze lag in het begin geregeld in de kattenbak maar op een gegeven moment voelde ze zich toch veilig genoeg om te verhuizen naar haar comfortabeler mandje.

Sinds kerst heeft ze haar intrek genomen in onze kittenkamer. Daar houdt ze zich afzijdig, loopt niet rond en ligt in een holletje of op een hoge plank. Als je haar gevonden hebt, laat ze zich wel zachtjes aaien en een onweerstaanbaar lekkernijtje gaat er ook wel in.

Bang poesje, project voor ervaren mensen in een rustig huishouden. Kinderen zullen veel te druk voor haar zijn. We zien dit poesje niet happy worden op een appartement; geef haar de toegevoegde waarde van een tuin.

Laat haar op een apart kamertje beginnen waar ze zich niet al te grondig kan verstoppen, zodat het steeds mogelijk blijft om contact te leggen. Als ze daar goed gewend is en goed benaderbaar, dan kunnen de huiselijke meters uitgebreid worden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.