Kittens Keesje (2001364) (02688)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Keesje is ongeveer 11 juli geboren.

Hoi, mijn naam is Keesje. Mijn naam zal je niet snel vergeten! Want waar ik ben, is er leven. Ik klim, ren, speel, dans en doe alles wat een gezellige kitten hoort te doen.
Als dapperste en slimste van mijn broertjes en zus heb ik de dingen vaak al snel door. Ik was de eerste die op de mensen af stapte omdat ik begreep dat ze aardig waren. Ik ben een snelle leerling en zit niet veel stil.
Pluisjes, balletjes, papieren propjes en natuurlijk mijn zusje Missy en broertjes Tommie en Ollie worden allemaal onderzocht en mee gespeeld.
Ik ga ook graag de grote katten begroeten, ook al krijg ik dan een tik of een grom. Ik geef gewoon niet op! Als ik eenmaal voldaan ben met mijn belevingen kom ik graag eens kijken voor een aai of ga ik lekker liggen slapen. Wanneer ik rustig ben en niet afgeleid word door al het leuks van de wereld, kan je mij heerlijk aaien en kroelen.
Ik spin dan erg luid en geniet van de aandacht. Ik ben dus een heel vrolijk, pienter en dapper beestje.

Omdat ik met de fles ben grootgebracht en ik niet van mijn moeder heb geleerd hoe ik me buiten moet gedragen of beschermen, ben ik niet geschikt als buitenkat en zoek ik het liefst een plekje waar ik als huiskat kan opgroeien.
Het allergaafste zou natuurlijk zijn als een van zijn broertjes Ollie, Tommie of zusje Missy ook mee mag verhuizen. Wil jij mijn nieuwe baasje zijn?

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.