Kittens Kerax (2400372) (26404)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, beetje wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kerax is 17 april geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Kadjar, Kangoo, Kerax – zonen van moeder Renault.

Kerax is zwart met twee witte vlekken: eentje onder zijn kin en de andere op zijn onderbuik richting achterpoten.

Kerax is een nieuwsgierig, onderzoekend kitten. Hij gaat als eerste op een nieuw ding af, moedig, en de anderen volgen. Hij voelt zich wat ouder dan de rest, hij ging als een grote jongen meteen over op de grote kattenbak en de volwassen brokjes van ma. Inmiddels doet hij toch maar mee met het kittenvoer, maar hij is wel wat kieskeurig.

Hij kan natuurlijk als elk gezond kitten prima overweg met zijn broertjes. Hij zou ze niet willen missen! Wij zouden hem graag willen plaatsen bij een leeftijdgenootje of bij een andere jonge kat. Hij kan overweg met grotere, rustige kinderen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.