Kittens Kevin (2101955) (08768)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kevin is omstreeks half augustus geboren. Hij heeft dinsdag 12 oktober zijn chip en zijn eerste vaccinatie gekregen.

Kevin is een lief en nieuwsgierig katertje. Hij speelt graag met┬ázijn broer Mickey (inmiddels geadopteerd) en zus Semmie. Als je tegen Kevin praat, dan miauwt hij altijd iets terug. Hij was in het begin wat verlegen maar is goed aaibaar als hij ontdooid is, en met dat ontdooien is hij flink bezig! Hij treedt steeds vaker op de voorgrond en is heel nieuwsgierig. Hij komt meteen naar je toe en komt uit zichzelf op je schoot zitten. Hij laat zich dan graag aaien en spint er tevreden bij. Hij maakt snelle vorderingen, het manneke legt z’n verlegenheid af.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.