Kittens Kiara (2201201) (15421)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kiara is 5 juni geboren.

Kiara is niet een standaard zwart katje. Nee, Kiara is een speciale editie. Namelijk eentje met een half staartje. Waarschijnlijk heeft ze een ongelukje gehad. Gelukkig lijkt ze er geen enkele beperking door te hebben. Wel is het vangen van haar eigen staart wat lastig en speelt ze graag met het staartje van huisgenootje Thirza.

Door haar korte staartje heeft ze een heel grappig loopje. Tijdens speelse buien lijkt het soms net een huppelend konijntje.

Kiara speelt graag. Vanaf dag 1 in de opvang kon ze goed met Troy (haar grote stiefbroer) overweg met spelen. Thirza (kleine stiefzus) was wat terughoudender. Daarmee werd ook al snel duidelijk dat het ongelukje misschien kwam door haar onbegrensde enthousiasme tijdens het spelen. Wat kan dit meisje klimmen, springen, rennen en gek doen! Heerlijk om naar te kijken. Ze leidt je vaak af tijdens het tv kijken met haar vrolijke buien.

Helaas vindt Kiara mensen soms wat spannend. Ze snapt niet altijd wat de bedoeling is en is wat wantrouwend. Als ze je vertrouwt, houdt ze je wel ook graag in de gaten. Ze stalk​t graag maar komt ook lekker in de buurt liggen voor haar dutjes. Tijdens een ontspannen bui kan ze heerlijk genieten van een aaibeurt. Rustige benadering is voor Kiara wel belangrijk.

Daarnaast is dit kleine zwarte meisje een kieskeurige eter. Variatie in haar droogvoer vindt ze belangrijk. Alles is lekker, behalve het voer dat standaard in haar bakje ligt. En gezien haar lichte gewicht in het begin hebben we maar aan haar wensen voldaan. Paté is uiteraard wel favoriet.

Kiara zou een prachtige match zijn met Thirza of Troy. Deze kent ze en daar speelt ze graag mee. Daarnaast kijkt ze qua vertrouwen veel bij hen af, dus een goede manier om haar vertrouwen te winnen is via haar stiefbroer of stiefzusje.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.