Kittens Kiezel (2101630) (07652)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kiezel is ongeveer 15 maart geboren.

Hij is binnengekomen met enige wonden, die bij een witte kat natuurlijk extra opvallen. Toen de korst eraf ging, kwam er wel iets heel onverwachts tevoorschijn: er bleken een stuk of vier/vijf nietjes in de wond te zitten… Die zijn er inmiddels door de dierenarts uit gevist, tegelijk met de castratie van de jongeman. Het waren geen nietjes van een type dat dierenartsen gebruiken om een wond te sluiten. We hebben geen idee wat eraan vooraf is gegaan maar we keken er wel van op.

Kiezel zelf zit er niet mee, hij heeft een tomeloze energie en stuitert bijna onvermoeibaar rond. Toen hij nog in z’n quarantainetijd zat, belandde zijn speelgoed in het heetst van de strijd nogal eens in z’n waterbakje, en zijn mandje bleef maar zelden staan op de plek waar we het hadden neergezet. Hij wijzigde heel regelmatig z’n interieur. Hij is ook veel te groot en te druk om tussen de jonge kittentjes neergezet te worden, daarom heeft hij een plekje gekregen bij de volwassen katten.

Hij beschikt ook over een flinke dosis temperament; niet geschikt voor bij kinderen, en ervaring is gewenst. Kan deze knaap nog binnengehouden worden? Lijkt ons heel onverstandig. Deze energie heeft veel ruimte nodig. Kiezel moet er voldoende op uit kunnen.

De prioriteit van Kiezel ligt duidelijk bij spelen: hij heeft megaveel energie en die moet verbruikt worden. Je hoeft maar naar hem te kijken en hij staat al op: gaan we wat leuks doen?

Attentie. Dit grote kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met Kiezel.