Kittens Kitty (2000791) (02701)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kitty is 12 juni geboren.

Kitty was bij binnenkomst in haar gastgezin nog piepjong: tussen de 7 en 10 dagen oud. De oogjes waren net open. Het is een heel lief en aanhankelijk katje. Ook heel ondeugend en ondernemend. Ze wil graag alles weten. Is haantje de voorste, doet alles als eerste. Kitty was in haar eentje gevonden, maar er waren ook oudere kittens in het gastgezin en daar speelde ze volop mee vanaf dat ze ongeveer 5 weken oud was. Een van die oudere kittens was echt haar maatje. Af en toe hoorde je haar krijsen tijdens het spelen en dan dacht het gastgezin dat ze te hard werd aangepakt, maar het bleek van frustratie te zijn omdat ze het niet kon winnen! Kitty is dus ook een behoorlijk pittig katje. Ze zit ook graag op schoot en probeert dan op de binnenkant van je hand (het zachte gedeelte) te sabbelen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.