Kittens Koen (2101758) (08667)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met beetje wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Koen is 25 juli geboren. Koen is het broertje van Joep. Koen is jammer genoeg nog steeds wat angstig voor mensen.

Hij vindt ons soort nog een beetje spannend. En wij denken dat hij een rustig huis zonder kinderen nodig heeft. Hij speelt heel goed met zijn broertjes en laat zich ook verleiden tot spelen met een laserlampje of veertjes/balletjes aan een touwtje. Interactie is er dus wel met mensen, hij is nog volop aan het leren. Als hij rustig ligt in zijn mandje, dan kan je hem rustig benaderen en een aaitje geven. Hij is heel alert dan en geeft ook zijn grenzen aan. Geduld is hier nodig maar dan heb je een heel lief katje, is de verwachting.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.