Kittens Korva (2001701) (03729)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, klein wit toefje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Korva is 1 augustus geboren.

Zijn ze nou leuk of eng? Korva weet niet zo goed wat ze van mensen moet vinden. Aaien vindt Korva namelijk best fijn, maar oppakken is behoorlijk eng. En blijven zitten als je op haar af loopt moet ze nog onder de knie krijgen. Wat ze helemaal niet snapt, is dat mensen zeggen dat een zwarte kat als zij ongeluk brengt. Dat klopt helemaal niet, tenzij je een muis bent natuurlijk.

Korva is een poezeltje dat nog veel moet leren en een lief, rustig en geduldig baasje zoekt. Met de juiste aanpak brengt ze veel geluk!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.