Kittens Kuro (2201815) (16430)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kuro is 1 juni geboren.

Kuro heeft alvast zijn smoking aangetrokken voor als hij geadopteerd wordt. Hij schuwt er niet voor om meteen even zijn wenkbrauwen en snorharen te accentueren; het is tenslotte 2022. En wat hem bijzonder maakt is de ietwat scheefstand van zijn amberkleurige ogen. Het geeft hem een oosters uiterlijk. Een prachtkereltje!

Of hij dat ook van ons vindt is even de vraag. De eerste tijd zat hij in een kleinere kooi en kon niet “ontsnappen” aan onze toenaderingen. Op een van de foto’s is te zien dat hij op zijn manier zijn best deed om er iets van te maken. Een guitig, onzeker en vriendelijk mannetje.
Nu hij veel meer ruimte heeft, kan hij ons makkelijk ontwijken en hij deelt ook nog eens zijn verblijf met een spring-in-‘t-veld die onze aandacht opeist. Kuro vindt dat eigenlijk iets te veel van het goede.

Hij is geïnteresseerd als je binnenkomt, gaat op een afstandje zitten kijken en oogt niet bang. Hij zorgt ervoor dat hij altijd precies buiten handbereik blijft. We forceren niks, laten hem het tempo bepalen.

Spelen is een mooie ingang en laat dat nou iets zijn waar hij helemaal enthousiast van wordt! Vooral een hengel met veren eraan maakt dat hij zijn angst vergeet. Hele kapriolen haalt hij uit. Dan zie je een compleet ontspannen Kuro. Als de hengel echter zijn lijfje raakt, of je raakt hem even aan, dan gaat hij meteen weer op veilige afstand zitten toekijken.

Werk aan de winkel voor ons, en bij plaatsing ook voor jou. Kuro valt onder de categorie bangerikjes. Kittens die het prima gaan doen in een huishouden met rust en regelmaat. En waar ze de tijd krijgen om zich te ontwikkelen. Sommige blijven bangig, anderen worden wat stoerder. De tijd zal het leren!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.