Kittens Lanas (2301986) (22790)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, wit vlekje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lanas is 15 mei geboren.

Lanas doet mee aan het kwartet “zwart met een wit vlekje op de borst”. De deelnemers in dit speelveld zijn Lugo, Ussel, Lanas en Won.

En hoe gaan we dit kwartet uit elkaar houden? Won is het enige meisje van dit nestje en is in een andere kittenkamer ondergebracht; de broertjes zitten bij mekaar. Lanas is de kleinste van de drie en is daardoor makkelijk te onderscheiden. Op de foto waar ze alledrie op staan ziet u van boven naar beneden: Lugo, Ussel, Lanas.

Lanas is de bangste van de drie broertjes. Hij gaat in het begin in de verstopmodus. Voor een leuk speeltje of wat brokjes komt hij dan toch wel tevoorschijn. Inmiddels loopt hij gewoon rond maar hij vindt het allemaal heel spannend, wat ook te zien is aan zijn grote pupillen.

Aanraken is een brug te ver, dat is nog een heel traject. Katje voor ervaren mensen zonder kinderen, die flink met hem gaan oefenen, veel spelen, lekkernijtjes uit de hand aanbieden, op z’n gemak stellen. Het fijnste is als er al een andere, goed gesocialiseerde kat is die hem op sleeptouw kan nemen. Dan kan Lanas de kunst afkijken.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.