Kittens Lapje (2300703) (21148)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lapje is 27 mei geboren. Het is een zusje van Junior.

Lapje heeft een speels karakter en vindt het leuk om samen met je te spelen. Op z’n tijd komt ze lekker bij je knuffelen. Haar start in dit leven was niet makkelijk maar dit sterke poesje kon het allemaal wel aan: geen kick bij haar eerste inenting, ze is net als haar broertje een gezonde kitten. Ze spelen vrolijk samen en slapen ook samen als yin en yang. Lapje is echt een poesje dat de baas probeert te spelen. Met haar aparte  grote oren en hoge pootjes heeft ze iets komisch. Ze vindt het heerlijk om met alles te spelen wat er maar op de grond ligt. Als ze dan moe is, kruipt ze heerlijk ergens tegenaan om te slapen. Als ze gewend is zal ze zelfs soms op schoot of tegen je aan willen kruipen en lekker slapen; echt een knuffel.

In het gastgezin zijn verder een grote hond en twee volwassen katten. Ze komen er niet in buurt maar zijn er niet bang voor.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.