Kittens Leisa (2102022) (08913)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leisa is ongeveer 20 juli geboren.

Dit is Leisa, een mooi zwart/wit poesje, met grappige vlekjes op haar neus. Ons lieve koetje, waar wij ontzettend trots op zijn. Leisa is namelijk in korte tijd getransformeerd van bang en wild kitten naar knuffelkont en schootkat. Haar vertrouwen winnen kostte wat tijd en energie, maar nu ze om is, is het hek van de dam. Oh wat kan ze genieten van alle aandacht die ze krijgt. Ze weet soms niet wat ze met zichzelf en al die gevoelens aanmoet en dat ziet er heel grappig uit. Ze krioelt alle kanten op en blijft maar kopjes geven. Soms tikt ze je aan met haar pootje of pakt ze je zachtjes vast met haar bekkie om nog meer aaitjes te vragen. Of ze kijkt je doordringend aan en miauwt dan naar je, net alsof ze wil zeggen hier ben ik, aai me! Je kunt dan hele gesprekken met haar voeren. Ze speekselt soms van plezier.

Oppakken vindt ze nog spannend, maar ze laat het al steeds beter toe. Af en toe krijg je een blaas van haar, maar hier moet je gewoon doorheen prikken, het is een uiting van onzekerheid en wat aangeleerd gedrag, wat steeds minder wordt en straks waarschijnlijk helemaal uitdooft.

Leisa houdt naast knuffelen en op je of tegen je aan liggen ook heel erg van spelen. Ze vindt hengeltjes en balletjes erg leuk.

Ze is andere katten en ook konijnen gewend. Ook is ze kinderen gewend en laat zich inmiddels ook door hen aaien. Bij vreemde mensen moet ze even wennen en zoekt dan soms even een rustig plekje op, om zich later weer te laten zien. Na even snuffelen mogen ook zij haar aaien.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.