Kittens Leo (2301003) (21357)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leo is 9 mei geboren.

Leo is op iets latere leeftijd als enig kitten gevonden en in een gastgezin terechtgekomen, waarbij hij is samengevoegd met andere leeftijdsgenootjes (Rosie, Coco en Cleo). Leo houdt ervan om lekker te spelen en te ravotten. Van mensen moest hij in het begin echter niets weten en deze ging hij dan ook liever direct uit de weg.

Aanraking was helemaal uit den boze en dit liet hij duidelijk merken. Pure angst, wat erg sneu was om te zien. Beetje bij beetje is Leo steeds meer gewend geraakt aan mensen en ontspant hij steeds makkelijker. Wanneer dat is gelukt, vindt hij het zelfs heerlijk om geaaid te worden en kletst hij gezellig met je mee. Wie had dat gedacht? Geduld wordt beloond bij deze vrolijke kerel. Leo vormt een leuk duo met kitten Rosie of Coco, maar is geen vereiste. Een huisje zonder jonge kinderen, maar met een soortgenootje is gewenst.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.