Kittens Leo (2301199) (21127)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leo is 15 mei geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Donna – Mick – Raaf – Leo. Donna is het enige poesje, de andere drie zijn katertjes. Ze zijn samen op straat gevonden.

Leo is de dappere dodo van het stel. Hij gaat graag op onderzoek uit en is dan voor niets of niemand bang. Vreemde mensen, nieuwe omgeving; niks is te eng voor Leo.

Leo is nog een jong ventje. Dit zie je ook terug in zijn knuffelige aard. Het liefst ligt hij op een dekentje op schoot slaapjes te doen en sabbelt hierbij graag op je hand. Zo schattig!

Ben je op zoek naar leuke en superknappe kerel? Zoek dan niet verder; Leo zoekt een forever-home en dus jou! En kijk ook eens naar Mick, Donna en Raaf mocht je op zoek zijn naar meerdere kittens.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.