Kittens Lex (2001057) en Kiki (2001041) (02659)

  • Diersoort: kater en poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit en driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lex is ongeveer 10 mei geboren. Lex is niet alleen een heel mooi jongetje, met die prachtige tekening op zijn flanken en zijn caramelkleurige ogen, hij is ook nog eens lief en zacht. Hij komt graag bij je voeten liggen en laat zich dan heerlijk op zijn buikje aaien. Zijn gespin is dan bijna oorverdovend. Hij speelt graag, vooral met balletjes en een hengeltje met veertjes, maar kan ook al heel rustig en bedachtzaam zijn.

Lex is dol op zijn pleegzusje Kiki. Ze schelen ongeveer 4 weken in leeftijd en Lex is als een echte grote broer voor haar. Zo heeft hij Kiki in een dag tijd geleerd hoe je bovenop een krabpaal klimt! Ze spelen, leren, slapen en knuffelen samen.

Kiki is omstreeks begin juni geboren.┬áKiki is een klein, mooi en pittig meisje. Ze is dol op spelen en uitdagen en begroet je graag met een ‘neusje’.

Kiki is helemaal gek van haar ‘grote’ pleegbroertje Lex. Vanaf het moment dat ze hem heeft leren kennen, loopt ze achter hem aan en heeft ze veel van hem geleerd. Ze zijn zo dol op elkaar dat ze zelfs elkaars vacht verzorgen. Ze zijn liever voor elkaar dan menig echte kattenbroer en -zus.

Lex en Kiki mogen uitsluitend samen geadopteerd worden. Als u (parttime) werkt, is het adopteren van twee kittens sowieso een aanrader. U doet hiermee zowel de kittens als uzelf een groot plezier.

Attentie. Deze kittens zitten in een gastgezin. Als u interesse hebt in deze kittens, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kittens in het gastgezin.