Kittens Lilly (2201908) (17992)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, wit vlekje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lilly is ongeveer 25 augustus geboren.

Onzeker poesje dat het fijn vindt om aangehaald te worden. Ze heeft behoefte aan een rustig huishouden zonder kleine kinderen waar ze zich verder kan ontplooien. Ze kan het beste eerst even op een aparte kamer beginnen zodat ze daar kan wennen aan haar nieuwe mensen en haar nieuwe omgeving, anders gaat ze misschien te veel op de verstoptoer. Zodra ze daar op haar gemak is kunnen haar meters uitgebreid worden. Het is een lief poesje en ze is van goede wil. Gezelschap van een ongeveer even oud soortgenootje dat het goede voorbeeld geeft is een goed plan. Ze heeft dan iets vertrouwds om zich heen waar ze lekker mee kan stoeien en het mandje mee kan delen, en ze kan de kunst afkijken dat wij-mensen helemaal zo eng niet zijn.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.