Kittens Lilly (2301205) (21348)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lilly is 18 mei geboren.

Lilly is een lieve, rustige en zorgzame poes. Ze is opgegroeid met Jack (inmiddels al geadopteerd) en ze gedroeg zich echt als een grote zus van Jack. Ze genoot ervan om achter Jack aan te rennen en samen te spelen. Maar ze nam ook vaak even rust om de drukke Jack vanaf een afstandje te bekijken.

Als ze eenmaal aan je gewend is, komt ze naar je toe om een aai over haar bol te krijgen en dan spint ze erop los.

In drukke situaties kijkt ze eerst liever de kat uit de boom en komt dan voorzichtig een kijkje nemen.

Ze zit veel voor het raam naar buiten te kijken en miauwt dan. Dus als je een tuin hebt, dan wordt Lilly zeer gelukkig bij jullie.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.