Kittens Lizzi (2201595) (15880)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lizzi is 8 juni geboren.

U ziet het al aan haar oogopslag: dit poesje is lief maar heel onzeker. Van bewegingen schrikt ze snel, dan gaat ze op een veilig plekje zitten. Ze laat zich echter goed paaien met wat lekkers en komt dan wel bij je zitten. Mocht ze zich verstoppen, dan kun je haar goed oppakken en geruststellen door haar fijn in haar nekje te kriebelen. Ze begint dan lekker te spinnen en liefdes-likjes en –hapjes te geven. Zij bepaalt het tempo waarin ze benaderd kan worden, ze staat nog een beetje op de rem. Ze is leuk speels en prima zindelijk.

Poesje voor een rustig huishouden zonder kleine kinderen, waar ze verder wegwijs gemaakt kan worden in de mensenwereld. Met wat tijd en geduld kan ze zich prima ontplooien. Het is een goed idee om haar het gezelschap van een ander katje te gunnen; daar kan ze zich aan optrekken en dan heeft ze toch iets vertrouwds om zich heen.

Het poesje is vanuit haar opvanggezin gearriveerd in onze kittenkamer en zit nog even in de verstopmodus. Zodra ze tevoorschijn komt krijgt u nieuwe foto’s, want ze is al flink gegroeid.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.