Kittens Lizzy (2201915) (16917)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lizzy is 12 augustus geboren. Zij maakt deel uit van het nestje Lizzy – Mila – Tommy.

Lizzy is een lief, aanhankelijk poesje. Ze heeft een wit snuitje, nekje en witte sokjes en verder heeft ze een prachtige grijze vacht met zwarte “tijger”strepen.

Ze is dol op spelen en stoeit ook graag met haar broertje, zusje en pleegzusjes. Maar samen slapen is natuurlijk ook heel fijn. Het liefst liggen ze dan allemaal gezellig bij elkaar. Lizzy komt niet zo snel op schoot zitten maar ligt wel graag bij je in de buurt en vindt het heerlijk om geaaid en gekroeld te worden.

Met haar zusje Mila heeft ze een speciale band. Lizzy houdt ervan om bij haar zusje Mila aan haar buikje te sabbelen en haar met haar pootjes te masseren. Dit ziet er dan uit alsof ze melk bij haar wil drinken. Mila vindt dit helemaal niet erg en samen liggen ze dan luid te spinnen. Het zou fijn zijn als Lizzy samen met haar zusje Mila geplaatst zou kunnen worden. Lizzy is in het

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.