Kittens Loesje (2200721) (13187)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Loesje en Bo zijn zusjes en zijn begin mei geboren.

Ze zijn 4 juni opgenomen in een gastgezin. Het waren twee heel bange kittens die uit angst bliezen als je ze wilde aaien. Maar met veel aandacht en liefde was hun angst al snel verdwenen. Loesje en Bo zijn allebei ontzettend lieve kittens. Ze krabben niet, blazen niet en grommen niet. Ze spelen graag met elkaar maar ook heel graag met ons als we speeltjes hebben. Ze komen je opzoeken als ze je even niet gezien hebben; ze willen dan spelen. Zodra je Loesje en Bo in de nek kriebelt beginnen ze te spinnen. Heerlijk vinden ze dat! Ze liggen ‘s nachts graag bij onze dochters van 10 en 12 jaar op bed. En vooral Loesje vindt tenen heel interessant. Loesje is de dapperste van de twee. Ze eet ook wat sneller dan Bo, dus we geven Bo soms een klein voorsprongetje (anders duwt Loesje Bo aan de kant en eet zij Bo’s eten op). Bo is soms nog een beetje verlegen, ze kijkt graag eerst wat haar zusje doet. Ze passen prima in een gezin met kinderen, Loesje en Bo zijn heel zachtaardige poesjes. En daarbij zijn ze ook nog eens heel erg mooi! Ze zijn ook topfit. Het is een leuk koppeltje om samen te adopteren, maar ze mogen ook apart weg.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.