Kittens Loetje (2301465) (21819)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje (schildpad met wit)

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Loetje is 19 juni geboren.

Loetje is een echte knuffelkont. Optillen vindt ze nog wat spannend, maar ze laat zich wel goed op schoot zetten. Dan blijft ze rustig liggen of zoekt ze met haar kopje je hand op om geaaid te worden. Ze is heel erg nieuwsgierig als je de kattenbak uitschept en loopt dan onder je armen door om kopjes te geven en te kijken wat je aan het doen bent. Ze houdt erg van brokjes maar geeft niet zoveel om snoepjes. Natvoer vindt ze ontzettend lekker en daar wordt ze helemaal wild van. Ze kan goed spelen en achter het laserlichtje aan rennen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.