Kittens Lotje (2200576) (14574)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje (schildpad met wit)

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lotje is 24 april geboren.

Toen Lotje gevonden werd was ze een heel bang poesje dat wat meer tijd nodig had om mensen te vertrouwen. Nu kunnen we haar aaien en oppakken zonder dat ze verstijft, of zelfs blaast. Een echte knuffelpoes is het (nog) niet en zal ze waarschijnlijk ook niet worden (maar soms zorgen katjes later voor een verrassing). Ze kletst wel graag de oren van je hoofd en als er eten is dan zit ze er meteen bij. Ze speelt graag, eigenlijk met alles wat ze maar kan vinden. Ze zoekt het gezelschap van de andere poezen in haar opvanggezin wel op, dus het is belangrijk dat ze straks een maatje heeft.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.