Kittens Luca (2200802) (13821)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Luca is 5 mei geboren.

Luca is bij zijn opvanggezin opgegroeid met drie andere kittens (Pixie, Skippie en Misty). Samen zijn ze opgegroeid tot heerlijk vrolijke, speelse kittens. In het opvanggezin is een grote hond en een bijna volwassen poes. Ze zijn gewend aan kinderen en laten zich prima oppakken, ook door vreemden. Ze zijn nog nooit buiten geweest.

Luca is een kater die soms even de kat uit de boom kijkt maar als hij daarmee klaar is dan speelt hij vrolijk mee. Hij is een lief katje. Als de kattenbak net verschoond is vindt hij het heerlijk om er even in te gaan liggen. Hij spint tevreden en de krabpaal vindt hij helemaal te gek. Hij is nieuwsgierig en nieuwe dingen vindt hij vaak interessant om te onderzoeken. Hij is niet bang voor de grote hond maar hij loopt er ook niet naartoe. Daarentegen speelt hij wel graag met de grotere kat.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.