Kittens Lucy (2001670) (03253)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lucy, Alaia en Camiela zijn zusjes. Lucy en Alaia lijken sprekend op elkaar en zijn heel moeilijk uit elkaar te houden. Eerlijk gezegd hebben we hun foto’s gewoon willekeurig over de jongedames verdeeld.

Lucy is een enorme knuffelkont en allemansvriendinnetje. Ze is heel nieuwsgierig en vooral heel gezellig, eet heel graag wat de pot schaft. Kan goed met kinderen, honden, katten. Lucy geeft heel veel kopjes en doet het liefst mee met het huishouden, gezellig alles samen doen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.