Kittens Lyna (2001709) (03156)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad; veel cyperse streepjes, beetje rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lyna is ongeveer 25 maart geboren.

Het jasje van Lyna bestaat voor het grootste deel uit fraai geordende cyperse streepjes. Maar hier en daar piept er opeens een rood accentje uit, waarvan dat op haar voorhoofd uiteraard het duidelijkst zichtbaar is. Ook op haar lijfje is er af en toe een vleugje rood te spotten, maar niet zo prominent als op haar koppie. Ze is een tikkeltje mager dus mag gerust lekker bijeten.

We hebben geen flauw idee of ze gevonden is tijdens haar eerste uitstapje of dat ze al gewend was om regelmatig aan de wandel te gaan. In het laatste geval doe je ze er meestal geen plezier mee om voortaan binnengehouden te worden. We tasten dus in het duister maar we gokken dat ze blij zal zijn met een tuin.

Attentie. Dit (grote) kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het poesje.