Kittens Mandy (2201587) (16069)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Mandy is 13 juli geboren.

Mandy is een bang en onzeker poesje. Maar als je haar aait begint ze al snel te spinnen. Oppakken vindt ze nog wat eng, maar als je haar op schoot zet en haar wat geruststelt, gaat ze spinnen en valt ze lekker in slaap. Verder speelt ze graag! Je moet wat geduld met haar hebben, maar heel langzaam begint ze wat minder bang te worden. Ze kan je zo lief aankijken met haar toch wat bangige oogjes. Het heeft wat tijdig nodig met Mandy.

Mandy zat in hetzelfde opvanggezin als Brandi. Mandy en Brandi lagen in hun opvanggezin elke avond samen op de bank bij hun mensen, helemaal ontspannen, knus en warm.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.