Kittens Marea (2101967) (09969)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Marea is 19 augustus geboren.

Marea maakt deel uit van het nestje Marea, Duna en Tipo. Duna en Tipo zitten nog in de gastopvang.

Marea is een actief, ondernemend, nieuwsgierig en op zijn tijd een beetje ondeugend poesje. Maar dat is ze pas als ze zich goed op haar gemak voelt en gewend is aan haar nieuwe omgeving en nieuwe mensen. In het begin zal ze onzeker zijn en voor je weglopen. Dan is ze afwachtend en zal ze eerst de kat uit de boom kijken. Gewoon even geduld hebben, laat haar maar naar jou toe komen. Kleine kinderen zullen te druk voor haar zijn. Gezien haar temperament zal het fijn zijn als ze straks naar buiten mag.

Marea gaat helemaal uit haar dak als ze met een eikeltje speelt. Geef haar een simpel eikeltje en ze gaat helemaal los! De eenvoudigste speeltjes zijn vaak het leukste…

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.