Kittens Maverick (2301368) (21972)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Maverick is 19 juli geboren.

Maverick heeft als enige van de katertjes van dit nestje een duidelijke witte staartpunt. Hij is ook mooi getekend met donkerrode strepen en vlekjes.

Hij is een tikje voorzichtig naar mensen toe en de camera vindt hij helemaal een eng ding. Verder is het een lief katertje.

21 september krijgt hij zijn eerste enting en vanaf 24 september mag hij weg. Kom gerust eerder kennis met hem maken.

Moederpoes Ford heeft zes prachtige kittens op de wereld gezet. Een flink gezinnetje! Op de groepsfoto, met de klok mee, onderaan beginnend:
Ka: cypers grijs met rood en wit
Sierra: driekleurtje, al gereserveerd
Zodiac: lichtrood/wit
Maverick: rood/wit, witte staartpunt
Capri: rood/wit, witte achter-onderbenen
Flex: rood met veel wit (aan de onderkant…)

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.