Kittens Mazikeen (2101083) (06684)

  • Diersoort: poes
  • Ras: europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Mazikeen is 3 mei geboren. Zij maakt deel uit van het nestje Mazikeen – Amenadiel  – Luci.

Deze mooie dame met haar zwarte koppie is een tikkeltje ondeugend. Ze kan heel mooi liggen wezen, maar vindt het ook ontzettend leuk om stoute dingen uit te proberen. Haar nieuwsgierige karakter is geweldig om te zien maar vergt uiteraard ook een beetje opvoeding. Ze speelt erg graag met haar broertje en zusje. Ze klimt, rent, stoeit en speelt heel graag. Ze is dol op de krabpaal, maar vindt het ook heerlijk om op het bankje te liggen.

Ze is nu een paar weken met haar broer en zus in het gastgezin en begint steeds meer toenadering te zoeken. Daarvóór deed ze liever haar eigen ding. Ze schrikt nog wel eens van wilde bewegingen of geluiden, maar inmiddels komen ze alle drie weer snel snuffelen en spelen. Tijdens het aaien dook ze eerst weg, maar zodra je aaide begon ze zachtjes te spinnen. Inmiddels komt ze vrolijk aanlopen om geaaid te worden en spint ze zonder demper. Optillen gaat ook goed, maar echt een schootkruiper is het nog niet. Daaraan wordt uiteraard nog wel gewerkt!

Voor deze jonge dame adviseren wij wel een broertje, zusje of een ander vriendje. Dan kan ze lekker haar energie kwijt.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.