Kittens Miene (2000417) (01076)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
Terug naar overzicht

Omschrijving

Miene is 8 april geboren.

Miene is afkomstig uit het nestje Iene-Miene-Mutte. De drie poesjes zijn wat laat in contact gekomen met mensen en zijn daardoor bang. Ze hebben de neiging om weg te lopen als je op ze af komt en zijn angstig voor handen. Ze kunnen echter nog veel leren, en de beste hulpmiddelen daarvoor zijn: lekkere hapjes en spelen.

Iene en Miene zijn moeilijk uit elkaar te houden, ze lijken behoorlijk op elkaar. Miene is minder bang dan Iene, zij is wat toegankelijker en bij haar zal de knop het snelst omgaan. We oefenen met de poesjes om ze wat vertrouwder te maken met handen.

Enige ervaring is gewenst, en voor een bangerdje is gezelschap van een goed gesocialiseerde kat een groot voordeel: ze hebben dan toch iets vertrouwds om zich heen, en ze kunnen de kunst van het omgaan met mensen rustig afkijken.

Miene wordt woensdag 8 juli gesteriliseerd.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.