Kittens Mijntje (2301127) (20841)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

OmschrijvingMijntje is 15 mei geboren.

Dit mooie en lieve poesje is Mijntje. Ze is samen met haar broer Bink gevonden, zonder moeder. Ze waren duidelijk nog niet gewend aan mensen, dus gingen ze naar een pleeggezin om gesocialiseerd te worden. Op een van de foto’s (in de transportmand) ziet u hoe bang ze waren bij aankomst. In de korte tijd dat ze daar nu zijn hebben ze al veel vooruitgang geboekt. In het begin was het veel blazen en verstoppen uit angst, maar de nieuwsgierigheid overwon en nu zijn ze al lekker ontdooid.

Mijntje is een rustig poesje. Ze kijkt een beetje de kat uit de boom en trekt haar eigen plan. Ze is heel sociaal en slaapt graag samen met een soortgenootje. We willen haar daarom alleen plaatsen met óf haar broertje Bink, of een ander kitten uit het pleeggezin (Happy, Bliss, Joy of Cheer), of bij een al aanwezige (rustige) kat in het huis waar ze naartoe mag verhuizen. Ze houdt zeker wel van spelen met speelgoed of een vriendje en kan dat soms ook best wel even fel doen, maar na een tijdje is het dan weer klaar en gaat ze weer een schoonheidsslaapje doen. Ze laat zich tijdens het eten en spelen aaien (haar vacht is heel zacht) en komt ook lekkers uit je hand eten. Ze heeft echt een zachte aard en verdient het om een lekker warm en veilig huisje te vinden.

Ze mag, in overleg, per direct verhuizen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.