Kittens Mila (2201139) (13844)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Mila is ongeveer 18 mei geboren.

Mila zit in hetzelfde opvanggezin als Fickel en Forli maar is een paar dagen later gekomen. Ze is wat jonger dan de andere twee. Ze is vastbesloten om vriendjes te worden met de andere twee. Het maakt haar niet uit dat er in het begin volop naar haar werd geblazen en gegromd, ze houdt stug vol. Gaat elke keer weer opnieuw proberen of ze met haar willen spelen. Rent de hele dag achter de andere twee aan. Na een paar dagen is het een stuk relaxter. Ze ziet dat de andere kittens bij ons op schoot springen en dan durft zij dat ook best. Ze is dol op het speelhengeltje.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.