Kittens Mila (2201916) (16912)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Mila is 12 augustus geboren. Zij maakt deel uit van het nestje Lizzy – Mila – Tommy.

Mila is een mooi wit met cypers-grijs poesje. Ze is heel lief en aanhankelijk en ze kan het ook goed vinden met onze eigen huiskater. Ze zoekt het graag wat hogerop, ze klimt bovenop de krabpaal, bovenop de tafel of stoel en hangt tijdens het stoeien met haar broer en zus regelmatig in de gordijnen! Ze heeft een speciale band met haar zusje Lizzy. Lizzy sabbelt graag aan Mila’s buikje en Mila krijgt er dan ook nog een massage bij! Mila vindt dat helemaal niet erg en lijkt er soms echt van te genieten. Ze kunnen dan samen heel hard spinnen. Het zou fijn zijn als Mila samen met haar zusje Lizzy geplaatst wordt.

Mila is naast haar broer en zus in het gastgezin opgegroeid met nog twee pleegzusjes, drie volwassen katten en een hondje. Ze is ook kinderen gewend en die kunnen haar ook gewoon oppakken, aaien, op schoot nemen, ze vindt het allemaal prima. Het enige waar ze bang van is zijn harde geluiden. Zodra de stofzuiger aangaat verstopt ze zich achter de bank.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.