Kittens Milou (2201458) (15095)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Milou is 1 juni geboren. Zij is een zusje van Luky.

Milou is een beetje verlegen maar als ze je vertrouwt is ze een echte lieverd. Ze wacht altijd even af wat haar broertje Luky doet. Ze wil graag spelen met haar broertje en met de mensen om haar heen. Ze is een heel knap poesje en ook haar buik is heel mooi getekend. Milou is een lieverd maar kijkt altijd even de kat uit de boom, ze heeft wat tijd nodig. Verder een leuk, makkelijk poesje.

Na de adoptie van haar broertje heeft Milou zich ontpopt tot een echte knuffel. Ze vindt het heerlijk als je haar buikje kriebelt en krijgt daar geen genoeg van. Ook vindt ze het heerlijk om achter je trui lekker tegen je aan te gaan slapen. Ze heeft een heel lief bijzonder miauwtje.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.