Kittens Minoes (2001392) (02737)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Minoes was vanaf het begin bang en schuchter. Ze vindt de dingen wat spannend en springt dan ook niet zomaar ergens in of op. Dat maakt ook dat we haar al alleen durven laten in de woonkamer. Als ze eenmaal toch nieuwsgierig is geworden dan komt ze voorzichtig, pootje voor pootje kijken.

Ze zoekt steeds vaker de nabijheid van mensen en vindt het fijn als je haar aait daar waar ze ligt. Ze begint dan meteen te knorren. Ze wil liever niet op schoot gezet worden, dan loopt ze weg.

Spelen en jagen met een hengeltje vindt ze inmiddels heerlijk en haar sprongen worden steeds acrobatischer!

Minoes kan makkelijk opgepakt worden, ook door onze 6-jarige, vaak drukke, dochter. Minoes laat mijn dochter toe als ze haar oppakt om ergens heen te brengen. Ze heeft nog nooit gekrabd of gebeten of gewaarschuwd. En als je Minoes wat lekkers geeft, komt ze ook wel even op schoot om het lekkers te halen. Weliswaar heel voorzichtig.

Minoes vindt het fijn bij Daan. Eerst zocht ze bij hem alle veiligheid, maar inmiddels gaat ze graag zelf de hort op in de kamer en ligt ze soms ook in haar eigen mandje. Daan is nog wel haar favoriete knuffeldier, waarbij ze graag gaat ‘melken’ of gewoon lekker tegen hem aan gaat liggen. Als de avond valt wordt er tussen die twee flink gespeeld, wat een prachtig gezicht is.

Minoes is een poes die het vertrouwen moet opbouwen, maar die je met haar zachte karakter en zwart omrande ogen zo in het hart sluit.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.