Kittens Muffin (2400612) (26797)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje (cypers grijs met wit en rood)
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Muffin is geboren op 25 april. Muffin zit samen in een nestje met Ollie, Olaf en Saartje.

Muffin is een superlief en aanhankelijk poesje, maar in het begin nog een beetje bang van nieuwe mensen. Veel knuffels en spelen, dan zit het al snel goed bij Muffin. Ze eet en drinkt goed en doet alles keurig op de kattenbak.  Muffin houdt veel van knuffelen en krijgt graag aandacht. Als je haar roept komt ze gelijk naar je toe gerend.

De katjes hebben veel aan elkaar en liggen ook graag allemaal bij elkaar. We plaatsen ze het liefst twee aan twee, zodat ze nog een bekend maatje hebben op hun nieuwe adres.

Muffin is gevonden bij een koelcel, het nestje had een ongeluk gehad. Op de laatste foto, die genomen is bij de dierenarts, ziet u van links naar rechts: Muffin, Ollie, Olaf. Ollie was de enige die er ongeschonden van af was gekomen. Muffin had schade aan het rechter voorpootje (voornamelijk huid/vacht), en een schaafwondje bovenop haar koppie. Maar zoals u op de foto’s kunt zien is het helemaal goedgekomen met het jongedametje! Prachtig hersteld, geen restverschijnselen. Ze heeft al een heel avontuur achter de rug.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.