Kittens Muggsy (2101331) (07202)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Muggsy is ongeveer 13 april geboren.

In deze periode van het jaar komen er regelmatig ook iets grotere kittens bij ons “aanwaaien”. Ze zijn, al dan niet vrijwillig, aan de wandel gegaan, worden gevonden, aan ons overgedragen, en meestal meldt zich geen eigenaar. Ze zijn bij binnenkomst al “oud” en sociaal genoeg om niet naar een gastgezin te hoeven.

Muggsy is overduidelijk temidden van mensen opgegroeid. Hij kwam in prima conditie binnen, was nog niet zo lang op stap. Het is een vrolijk, veelbelovend knaapje met grote voeten en een lange neus: dit wordt een práchtige kerel! En dan heeft hij ook nog heel mooie warmgele ogen. U bent van harte uitgenodigd om dit moois met eigen ogen te komen aanschouwen. Dit ontspannen manneke verdient absoluut een transportmand naar een nieuw thuis. We hebben overigens geen flauw idee of dit zijn eerste uitstapje was of dat hij al vaker aan de wandel is gegaan. In het laatste geval is hij waarschijnlijk niet blij als hij binnengehouden gaat worden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.