Kittens Naira (2301977) (22802)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Misschien flauw om te vertellen dat Naira, geboren rond 15 mei, prachtig is. Als we het niet zouden zeggen, doen we haar tekort. Zeg nu zelf.

Naira valt in de categorie van iets oudere kittens. En dat heeft zeker voordelen.
Zo zien we het karakter van haar al wat beter. Een vrolijke stuiterbal die zich prima alleen kan vermaken. Alles wat rolt of door de lucht gegooid kan worden trekt haar aandacht. Het liefst trekt ze daarbij heel wat meters. Ze is nu in de leeftijd dat ze graag wil stoeien, waar niet alle kittens van gediend zijn. Mocht u al een kat hebben, dan is dat wel iets om rekening mee te houden. Naira is gezond nieuwsgierig, ondernemend en makkelijk naar mensen toe. Ze praat graag met verschillende volumestandjes. Afhankelijk van wat ze wil.

Waarschijnlijk doet ze het prima in een gezin. Lekker veel aandacht en altijd wel iemand die een balletje wil gooien. Een tuin zou heel fijn zijn. Kan ze nog meer rennen, klauteren en springen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.