Kittens Nala (2201357) (16166)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Nala is 20 juli geboren.

Nala heeft een zacht karakter en vindt het heerlijk om rond te lopen en overal even te kijken. Ze kan opschieten met andere katten of kittens. Haar opvanggezin heeft een grote hond maar daar wil ze niks van weten. Nala heeft een zachte vacht en is zeker heerlijk aaibaar.

Nala vindt het leuk om te spelen, soms alleen, soms wil ze dat je met haar speelt. Ze vindt de krabpaal interessant maar ook speeltjes die rollen en geluid maken. Eten vindt ze heel interessant. Ze heeft het al gauw door als je haar eten klaar gaat maken, ze volgt je dan dus oppassen als je rondloopt want ze blijft dicht bij je en volgt je op de voet.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.