Kittens Neo (2100458) (06410)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Neo is 21 april geboren.

Deze kleine man is een prachtig fotomodelletje. Hij is echter nog niet zo zelfverzekerd. Nieuwe dingen en harde geluiden vindt hij nog wat spannend. Soms krijg je in spannende situaties ook een klein blaasje te horen. Dan zie je een krom ruggetje en dik staartje. Of hij kruipt snel onder de bank, om vanaf een afstandje te kijken.

In zijn ontdekgedrag liep hij vaak een beetje achter op zijn stoerdere zus. Nieuwe dingen leren, zoals eten en de kattenbak, duurde bij hem gewoon iets langer. Hij is wat sneller uitgespeeld en slaapt een stukje meer dan zijn zus. Misschien zit er gewoon een iets rustiger karaktertje in, maar deze man heeft ook duidelijk een ondeugende kant!

Zijn nieuwsgierigheid is duidelijk aanwezig als hij zich op zijn gemak voelt. Dan kan hij flink spelen, rennen en klimmen. Soms is hij dan erg lomp en zie je hem struikelen, vallen en weer doorgaan. Ook dingen die niet mogen worden uitgeprobeerd. Gelukkig vindt hij knuffelen ook geen probleem. Aaien vindt hij heerlijk! Hij komt na het spelen ook lekker bij je liggen.

Over twee weekjes is Neo klaar voor een nieuw avontuur! Zijn zus heeft al een huisje gevonden, dus Neo zou wel graag een nieuw speelmaatje willen. Ook voor zijn zelfvertrouwen is dit wel fijn! Neo is nog nooit buiten geweest. Andere katten en een hond heeft hij wel gezien in zijn gastgezin. Wie helpt deze kleine vent zichzelf verder ontdekken?

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.