Kittens Nero (2101419) (07785)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Nero is 25 juni geboren. Hij wordt 8 september gecastreerd, maar kan nu al bezocht worden. Hij zit in hetzelfde gastgezin als Jimmy.

Als vijf weken oud hummeltje kwam Nero in het gastgezin terecht. Wat een avonturen al op zo’n jonge leeftijd! Dit resulteerde in een bang katertje dat van schrik af en toe blies. Met veel geduld en aandacht begint hij het vertrouwen in de mens te krijgen en begint hij daadwerkelijk te ontspannen en te genieten van knuffels en aandacht. Hij spint dan volop! Een dappere dodo is het (nog) niet, en vaak begint hij bij nieuw bezoek weer met wegduiken. Maar beetje bij beetje ontdooit hij steeds wat meer.

Prachtig lief katertje dat nog even wat dapperder moet worden maar zichtbaar geniet van aaitjes en aandacht. Een rustig huisje is daarom wel gewenst, kinderen zullen te druk voor hem zijn.

Nu we hem wat vaker zien, hebben we ontdekt dat hij niet egaal zwart is maar tijgerstreepjes heeft, maar dat zie je alleen bij een bepaalde lichtval. Hij had dat geheimpje goed bewaard!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.