Kittens Nicky (2200450) (12781)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Nicky is 8 maart geboren en maakt deel uit van het nestje Indi – Maya – Nicky – Pepper.

Ze waren in het begin in hun gastgezin en in onze kittenkamer best wat schichtig, maar dat is van lieverlee bijgetrokken. Het grut was ook “al” 6 weken oud toen ze werden gevonden. Als ze in die belangrijke periode net wat minder contact hebben gehad met mensen, beschouwen ze die als merkwaardige marsmannetjes. Maar ze hebben inmiddels best overweg leren gaan met ons. Het stuitert door de kittenkamer en het laat zich aaien. Veel plezier maken, veel mee spelen, lekkernijtjes uit de hand laten pakken, dan blijken die kolenschoppen van handen van ons toch lang niet zo eng als ze eerst dachten. Het komt goed met dit nestje! Een druk gezin met jonge kinderen is echter wat te heftig voor ze.

Nicky is haantje-de-voorste van het stel. Hij komt als eerste naar het bezoek kijken, speelt als eerste met het hengeltje en durft als eerste te komen snuffelen. Met name naar Indi kan hij wat dominant zijn. Met zus Maya en broer Pepper speelt hij rollend over de vloer: die kunnen hem wel aan! Nicky heeft af en toe een momentje voor zichzelf nodig: dan ligt hij heerlijk alleen op een tonnetje te chillen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.